Nutrilon old and new

Nutrilon-sarja uudistuu

Äidinmaidonkorvikkeiden, vieroitusvalmisteiden ja imeväisten kliinisten ravintovalmisteiden EU-lainsäädäntöä aletaan soveltaa helmikuusta 2020 alkaen. Lakimuutoksessa on uudistuksia mm. pakkausten ravintosisältötaulukossa ja ainesosissa, esimerkiksi DHA:ta on jatkossa enemmän. Nutrilon –tuotteissa selkein muutos on samanaikainen uudistunut pakkausten ulkonäkö, jossa pakkauksien logo ja väritys muuttuvat.

40-vuotta tutkimusta

Nutricialla on yli 120 vuoden kokemus varhaisravitsemuksesta ja se on tehnyt uraauurtavaa äidinmaitotutkimusta 40 vuoden ajan intohimoisen, yli 500 tutkijan ja asiantuntijan voimin ymmärtääkseen lapsen kehitystä ja ravitsemuksellisia tarpeita.

Äidinmaitotutkimus on auttanut meitä kehittämän edelleen patentoitua vieroitusvalmistetta, Nutrilon-tuotetta Pronutra-ADVANCE. Se on räätälöity vastaamaan vauvan kasvavia ravitsemuksellisia tarpeita.

40 years of research

Uusi koostumus

Siirtyminen uudistuneisiin tuotteisiimme on turvallista.

Nutrilon Standard 2 on markkinoiden ainoa valmiste, jossa on Pronutra®-ADVANCE:

  • Sisältää scGOS/lcFOS -kuituseoksen, mikä toimii suolistossa hyvien bakteerien ruokana sekä Omega-3 (DHA*) ja Omega-6 (AA) rasvahappoja.
  • HMO 3’GL: Galaktosyllaktoosi Human Milk Oligosakkaridi 3’GL on peräisin ainutlaatuisesta menetelmästämme.

Jotkut vauvat ovat herkempiä muutoksille ruokavaliossaan ja tarvitsevat aikaa tottuakseen uuteen valmisteeseen. Tämän vuoksi siirtymisen valmisteesta toiseen voi halutessaan tehdä vaiheittain.

old and new Nutrilon

Milloin?

Uudistus toteutetaan vaiheittain. Uudet pakkaukset ja koostumukset tunnistat parhaiten uudistuneesta Nutrilon-logosta.